Skip to main content

Koostisosad (kahele)

  • 1 suur banaan
  • 300g maitsestamata kohupiimakreemi
  • 150 ml kookospiima
  • 2 spl kookossuhkrut
  • 2-3 ruutu tumedat šokolaadi
  • Peotäis (soolatud) maapähkleid
  • 4 digestive küpsist

Valmistamine

  • Esmalt valmista karamellikaste. Ideaalis paar tundi enne magustoidu serveerimist, et see jõuaks jahtuda. Kastme valmistamiseks vala kookospiim potti ja lisa kookossuhkur. Kuumuta keskmisel temperatuuril ja sega pidevalt, umbes 15-20 minutit/kuniks suhkur on sulanud ning kaste paksenenud. Lase karamellikastmel jahtuda.
  • Vispelda kohupiimakreem kausis, soovi korral lisa natuke steeviat.
  • Pudista küpsised tükkideks. Aseta purgi põhjale. Ühele magustoidule kuulub 2 küpsist. 
  • Viiluta banaan ning lisa põhjale u 6 viilu ja 2 spl karamellikastet. 
  • Seejärel lisa kohupiimakreem (150g ühele). Lisa veel karamellikastet.
  • Kõige peale aseta ülejäänud banaaniviilud, pähklid ja tükeldatud/ riivitud šokolaad.

Sobilik nii kohe söömiseks kui ka järgmisel päeval!