Skip to main content

Koostisosad

  • 4 suurt peotäit kuubistatud kõrvitsat
  • 1 porgand
  • 1 sibul
  • 1-2 küüslauguküünt
  •  2-3 tomatit või ca 250g tomatipüreed
  • peoga (või kahe) lillkapsaõisikuid
  • lahke käega ürte – tüümian, basiilik, oregano (pune)
  • 1 purk kookospiima
  • natuke soola, pipart ja kurkumit
  • 1 spl oliiviõli

Valmistamine

  • Tükelda kõik köögiviljad, nirista peale oliiviõli ja puista peale ürdid + maitseained.
  • Rösti 200-kraadises ahjus u 30 minutit.
  • Lisa küpsetatud köögiviljad potti või blenderisse. Vala juurde kookospiim ja kui kasutada tomatipüreed, siis lisa ka see.
  •  Surista saumikseri või blenderiga kreemjaks supiks. Vajadusel lisa vett või puljongit.
  • Serveeri kõrvitsaseemnetega. Soovi korral lisa balsamicot.