Skip to main content

Vajad

  • 1 pakk täistera tortillasid (6tk)
  • 1 pakk külmutatud mexico mix või mais, paprika/porgand, oad
  • 1 keskmine sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 400g veisehakkliha / taimset “hakkliha”
  • 240g (purk) kidney ube
  • 150-200g riivitud juustu (sobib ka vegan)
  • 1 pakk tomatipastat
  • Maitsetamiseks sobib taco maitseaine või oregano/ ürdisool / tšilli / paparikapulber

Valmistamine

  • Soojenda ahi 180C juurde.
  •  Haki sibul ja küüslauk. Lisa pannile koos hakkliha ja külmutatud köögivilja seguga. Kuumuta kuni liha on peaaegu valmis. Lisa maitseained ning tomatipasta. Sega ja hauta veel mõned minutid. 
  • Seejärel laota 2 tortillalehte ahjuplaadile ning kata need pannil oleva seguga. Lisa järgmine kiht tortillasid ja korda protsessi kuni on kolm kihti on seguga kaetud. Kõige peale lisa juustu. Aseta lasanje ahju ning küpseta umbes 25 minutit.
  • Serveeri rohelise salatiga.

Jagub umbes 6-8 portsjoniks ning täiega hea isegi külmalt ja järgmisel päeval!